Så blev det endelig muligt!
Vi har afholdt et brag af en Indvielse og Åbningsfest i Naturlegeparken for sponsorer og alle brugere, søndag den 19. September 2021, kl. 10:00-17:00

Se mere under menupunktet til venstre '2. Åbningsfest'. Du kan se billeder og videoer fra dagen på siden.

PS: På smartphones ses venstre sides menu-valg ikke umiddelbart, men det kan let fremkaldes og bruges til hurtig navigation igennem siderne, ved at trykke på 'hamburger'-ikonet, som ses i smartphone skærmens øverste venstre hjørne (tre vandrette blå streger )

BEMÆRK: Toiletterne vil fremover altid være automatisk aflåste imellem kl. 23:00 og 05:00.

Se sponsorlisten på denne link.

Vil du gerne være medlem af foreningen 'Juelsminde Naturlegeparks Venner', så se mere her på denne link.

Vi modtager fortsat meget gerne donationer til Naturlegeparkens drift. Ethvert beløb tæller. Benyt gerne vor Mobilpay konto: ...eller overfør beløbet til vor konto: Registreringsnummer: 9570 Kontonummer: 0012746946.

---oOo---

Lørdag den 13. Juni, 2020:

VIGTIG INFORMATION TIL NATURLEGEPARKENS SPONSORER:

Vi er i bestyrelsen meget taknemmelige for de mange penge vi har fået til etablering af Naturlegeparken.
Uden de ca. 8 millioner kroner vi har fået fra vores sponsorer, var legeparken aldrig blevet realiseret.
Vi ville derfor rigtig gerne have inviteret alle vores sponsorer til åbningsfest i går, men desværre tillader restriktionerne ifbm. Corona pandemien ikke mere end 50 personer på samme areal.
Da vi har 65 sponsorer, der har givet 5000 kroner, eller mere, kunne vi desværre ikke invitere jer til åbningen i går.
I stedet deltog de to børnehaver i Juelsminde i åbningen og vi skal lige love for at 'kunderne' tog godt imod legeparken. Der er nogen der har sovet godt i nat.

Når Corona restriktionerne tillader det, vil vi holde en åbningsfest, hvor vi selvfølgelig inviterer alle vores sponsorer, der har muliggjort etableringen af legeparken.

TAK FOR STØTTEN!
Se sponsorlisten her.

Se også indlægget i Horsens Folkeblad her: Nyt legemekka i Juelsminde indtaget: Sådan opleves rutchebaneturen i Juelsmindes Naturlegepark


Juelsminde Naturlegepark åbnede fredag den 12. Juni, kl. 13:00

...en fantastisk park for rigtig mange forskellige udfoldelser: leg, underholdning, spil og afslapning, for aktive børn og barnlige sjæle i alle aldre.


OBS: Hjemmesiderne ses allerbedst på en PCs Internet browser, men er også optimeret for smartphones og tablets.
På smartphones ses venstre sides quick-valg ikke umiddelbart, men det kan let fremkaldes og bruges til hurtig navigation igennem siderne, ved at trykke på 'hamburger'-ikonet, som ses i smartphone skærmens øverste venstre hjørne (tre vandrette blå streger )


Fra vedtægternes §2, stk 1: Foreningen, Juelsminde Naturlegeparks Venner, der er en almennyttig forening, har til formål med udgangspunkt i grunden beliggende Færgegårdsengen 2, 7130 Juelsminde, i forsvarlig sikkerhedsmæssig stand at drive, vedligeholde og servicere den legepark, som etableres ved Palsgaard Gods A/S's igangsætning og etablering heraf, eventuelt i samarbejde med øvrige parter/via fondsansøgninger.

Foreningen skal således på alle måder søge at fremme aktiviteterne med leg, udenoms arrangementer m.v. mest muligt, herunder ved servicering og vedligeholdelse på et højt plan, således legeparken altid kommer til at fremstå velvedligeholdt og attraktiv set i forhold til brugere. Endvidere kan foreningen medvirke til igangsætning af aktiviteter i legeparken, og stå for alle former for nødvendige tiltag i forbindelse med driften. Foreningens vedtægter kan læses i sin helhed her.

Medlemsorientering (se under 'Nyheder')

Bliv medlem af Venne-foreningen. Vi beder dig om at benytte vor tilmeldingsformular her.